Küçük Şefler Geleneksel Tatlar Atölyesi'nde Babalar Ve Çocukları Birbirinden Lezzetli Pizzalar Hazırladılar!

Küçük Şefler Geleneksel Tatlar Atölyesi'nde babalar ve çocukları birbirinden lezzetli pizzalar hazırladılar!

Beyoğlu’nda 0-8 yaş grubu çocukları ve ebeveynleri desteklemek amacıyla gerçekleştirilen  “Bilinçli Aile Sağlıklı Nesiller” yeni döneme çok lezzetli bir atölye ile başladı. Proje kapsamında, bu dönem hayata geçirilecek Baba Olmak eğitimlerinin tanıtımının da yapıldığı Küçük Şefler Geleneksel Tatlar Atölyesi babalar ve çocuklarının katılımıyla Aynalıkavak Semt Konağı’nda gerçekleştirildi.

Bernard vanLeer Vakfı’nın finansal desteği, Beyoğlu Belediyesi ve Kültür Kenti Vakfı ortaklığında hayata geçirilen “Bilinçli Aile Sağlıklı Nesiller” projesi kapsamında Küçük Şefler Geleneksel Tatlar Atölyesine katılan yaklaşık 50 baba ve çocuk birlikte birbirinden güzel pizzalar hazırladılar. Baba çocuklar birlikte hazırladıkları pizzaların pişmesini beklerken, anneler için de sürpriz bir hediye hazırladır. Babalar ve çocukları kendi elleriyle annelere götürmek üzere turşu kurdular. Günün sonunda çocuklar kendi elleriyle hazırladıkları pizzaların tadını babalarıyla paylaşarak çıkardılar.

Baba olmak programı; Beyoğlu’nda yaşayan 0-8 yaş grubu çocuğa sahip olan babaların çocuğun gelişim sürecinde etkin olarak rol almaları adına yeni bilgi ve araçlar edinmelerini sağlamayı ve farklı etkinliklerle baba-çocuk arasındaki iletişimi güçlendirmeyi amaçlamaktadır. 19 Şubat’ta ilk eğitimleri başlayacak olan program Beyoğlu Semt Konaklarında ücretsiz olarak 8 hafta boyunca devam edecektir.