Beyoğlu Anneleri Kukla Atölyesi'nde Buluştu

Birbirinden renkli kuklaları çocukları için hazırladılar!

Beyoğlu Anneleri Kukla Atölyesi’nde Buluştu

Beyoğlu’nda aileleri çocuğun iyilik halini gözeterek bilinçlendirmek amacıyla hayata geçirilen “Bilinçli Aile Sağlıklı Nesiller” Projesi bahar dönemi eğitimlerine hızla devam ederken Beyoğlu 0-3 yaş çocuğa sahip anne grubuyla Kasımpaşa Semt Konağı’nda ‘Kukla Atölyesi’ gerçekleştirdi.

Beyoğlu Belediyesi ile Kültür Kenti Vakfı ortaklığında, Bernard Van Leer Vakfı’nın desteğiyle hayata geçirilen “Bilinçli Aile Sağlıklı Nesiller” projesi yaratıcı atölyelerle anne ve çocukları mutlu etmeye devam ediyor. Beyoğlu’nda 0-3 yaş grubu çocukları ve ebeveynlerini desteklemek amacıyla hayata geçirilen Anne Olmak programı kapsamında Kasımpaşa Semt Konağı’nda gerçekleştirilen etkinlikte anneler eski çorap, atık kumaş ve iplerden evde çocuklarıyla oynayabilecekleri birbirinden renkli kuklalar tasarladılar. Yaklaşık 20 annenin katılım gösterdiği etkinlikte anneler aynı zamanda çocukluklarına da dönerek keyifli vakit geçirdiler.

Bilinçli Aile Sağlıklı Nesiller Projesi anne ve babalarla gerçekleştirdiği farklı eğitim programlarına devam ederken Kukla Atölyesi gibi yaratıcı ve eğlenceli atölyeler de gerçekleştirmeye devam edecek. Program ve etkinliklerimizi web sitemiz ve sosyal medya hesaplarımız üzerinden takip edebilirsiniz.