Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php54/sess_jtidbn2l8flr0l0dp4eorm95s6, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in /home/fbegflpg/domains/kulturkentivakfi.org/public_html/index.php on line 9
Akademi Kız Öğrenci Yurdu

Kültür Kenti Vakfı tarafından kurulan, Beyoğlu'nda merkezi ve bölgedeki üniversitelere yakın konumda olan "Akademi Kız Öğrenci Yurdu" 2018-2019 yılında faaliyet göstermeye başlamıştır.

Bölgedeki üniversitelere ve ulaşım noktalarına yakınlığıyla merkezi, AB standartlarına uygun ev konforu sağlıyor.

Çeşitli oda seçenekleri, ders çalışma alanları, kütüphanesi, mutfağı, çamaşır ve ütü odası, bahçesi, kesintisiz internet hizmeti ve teras manzarası ile "Akademi Kız Öğrenci Yurdu" sizlere evinizi aratmayacak bir ortam sunuyor.

Adres: Halıcıoğlu Mahallesi Çakırbeyler Sokak No: 24 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 444 0 495 - 0507 471 76 25