Vakıfta bu bahar neler var?

Kültür Kenti Vakfı olarak kurumsal işbirlikleriyle yürüttüğümüz projeler Bahar döneminde de faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor. İşte bizden kısa kısa haberler:

• Beyoğlu Belediyesi, İstanbul Aydın Üniversitesi ve Kültür Kenti Vakfı işbirliği ile yürütülen ‘’Marka Şehirler Akademisi Yüksek Lisans’’ programı2016-2017 yılının bahar dönemi dersleri  heyecanla başladı. Şubat ayından itibaren alanlarında uzman katılımcıların öğrencilerle buluştuğu derslerde, katılımcılar yerel yönetimler hakkında deneyimlerini başta İstanbul olmak üzere ilçe belediyelerinde görevli yüksek lisans öğrencilerine aktarma fırsatını buluyorlar. Pratik ve teorinin bir arada sunulduğu programda 2011 senesinden beri yaklaşık 150 öğrenci marka şehirlere marka yönetici olmak için yer aldı.
  • Kültür Kenti Vakfı Mart ayı itibariyle bir başka eğitim programına da ev sahipliğiyle destek olmaya başladı. İstanbul Ticaret Üniversitesi’nin iş dünyasına yönelik üst düzey finans yönetici (CFO-Chief Financial Officer) yetiştirme eğitim programının ilk grup eğitimleri öğrencileriyle buluştu. Finans alanında kariyer hedefleyen ve tecrübeli yöneticilerin katılabildiği eğitim programının ikinci grubu nisan ayında da vakıf merkezindeeğitimlerine devam edecek.
  • Mart ayı içerisinde İstanbul Anne Meclisi’nin yürüttüğü annelere yönelik toplantılar kapsamında GüvenHoknavakıf merkezinde platform üyeleriyle bir araya geldi.
  • İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından uzun süredir yürütülenKöprüde Buluşmalar Projesi 2017 yılında İstanbul Kalkınma Ajansı desteği Kültür Kenti Vakfı ve Salt Galata iştirakiyle gerçekleştirilecek. 36. İstanbul Film Festivaliyle başlatılacak olan faaliyetler kapsamında uluslararası profesyoneller sinemaseverlerle buluşuyor.