Kültür Kenti Vakfı Faaliyetleri Bahar Aylarında da Devam Ediyor!

Kültür Kenti Vakfı’nın kendi bünyesinde yürüttüğü projeler ve birbirinden farklı etkinlikler bahar aylarında da tüm hızıyla devam ediyor.

Bernard van Leer Vakfı mali desteği ve Beyoğlu Belediyesi ortaklığı ile yürütülen 0 – 3 yaş grubu çocuklara yönelik hizmet temelli Beyoğlu95 Projesi ev ziyareti temelli aile rehberliği ziyaretlerine başlayarak 0-3 yaşa yönelik bilgilendirmeleriyle Beyoğlu’nda sağlıklı nesillerin gelişimine katkıda bulunuyor. Ayrıca, Çocuk İstanbul ile birlikte mart ayında gerçekleştirdiğimiz Mahalle Atölyesi ile 4-6 yaş grubu çocukların gözünden İstanbul ve oyun parklarını keşfettik ve bundan ilham alarak oyun parkı çalışmalarımıza başladık.

Sinemaya ilgi duyan gençleri senaryo yazımı, yönetmenlik, kast, dağıtım ve pazarlama gibi sinemaya dair farklı alanlarda kendilerini geliştirmeleri ve mesleki bir eğitimle geleceklerine yön vermek isteyen gençleri T.C. Kültür Turizm Bakanlığı mali desteği ve Beyoğlu Belediyesi ortaklığı ile Beyoğlu Sinema Atölyeleri projesinde sinema sektöründeki uzman eğitmenlerimizle buluşturan atölyelerimiz tüm hızıyla Beyoğlu Gençlik Merkezi’nde devam etmektedir.

Beyoğlu Belediyesi, İstanbul Aydın Üniversitesi ve Kültür Kenti Vakfı iş birliği ile yürütülen Marka Şehirler Akademisi Yüksek Lisans Programı 2017-2018 yılının bahar dönemi dersleri heyecanla başladı. Mart ayından itibaren alanlarında uzman katılımcıların öğrencilerle buluştuğu derslerde, değerli davetliler yerel yönetimler hakkında engin bilgilerini yüksek lisans öğrencilerine aktarma fırsatını değerlendirmeye devam ediyor.