Beyoğlu’nda Festival Zamanı Başladı!

Tunus ezgilerini seslendiren Strings of Tunusia konseriyle başlayan 9. Kültürlerarası Sanat Diyalogları Festivali’nde Romanya, Brezilya, Endonezya, Ukrayna ve Makedonya’dan müzik ve dans grupları seyirci ile buluştu.

Beyoğlu Belediyesi tarafından Kültür Kenti Vakfı işbirliğiyle geleneksel olarak düzenlenen ve her yıl farklı ülkelerden, kültürlerden sanat temsilcilerini Beyoğlu’nda bir araya getiren Kültürlerarası Sanat Diyalogları Festivali’nin sekizincisi bu yıl 10 - 13 Mayıs tarihleri arasında Taksim Meydanı’nda gerçekleşti. Taksim Meydanı’nda akşam saatlerinde Kültürlerarası Sanat Diyalogları Festivali’nin renkli ve keyifli etkinlikleri yer aldı. Üç gün süren festivalde Tunus’tan Strings of Tunusia, Brezilya’dan Kleiton & Kledir and Vitor Ramil müzik grupları ile birlikte Dubrovnik’ten Niansa Grubu ve Endonezya Geleneksel Dans Grubu’nun performansları Beyoğlu’nun çok kültürlü yapısına renk kattı.