Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php54/sess_rod2lbsdm4so3s951ej006elk1, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in /home/fbegflpg/domains/kulturkentivakfi.org/public_html/index.php on line 9
Beyoğlu95 Neşeli Tabaklar’Sağlıklı Beslenme Atölyeleri'nde Sağlıklı Olanın Sıkıcı Olmadığını Öğrendik!

Beyoğlu95 Projesi motivasyon etkinlikleri kapsamında Ekim ayında Piripaşa Semt Konağı, Aynalıkavak Semt Konağı ve Hezarfen Merkez Anaokulu’nda beslenme uzmanı Sibel Güngör’le Beyoğlu95 Neşeli Tabaklar Atölyesi’nde çocuklar sağlıklı ve doğal malzemelerle neşeli tabaklar hazırladılar. Çocuklarda sağlıklı ve doğal beslenmenin önemini vurgulayan neşeli tabak atölyelerine ebeveynler ve çocuklar birlikte katıldılar. Şenlik havasında geçen atölyelerde çocuklar sağlıklı mevsim sebze ve meyveleriyle hazırladıkları neşeli tabakları yediler.

Beyoğlu95 Projesi motivasyon etkinlikleri kapsamında Ekim ayında Semt Konaklarında ve Anaokullarında gerçekleştirilen “Beyoğlu95 Neşeli Tabaklar Atölyesi” ile toplamda 119 ebeveyn ve 129 çocuk bir araya gelmiştir.

Kültür Kent Vakfı yürütücülüğünde, Beyoğlu Belediyesi ve Sosyal Market Vakfı iş birliği ile Bernard van Leer Vakfı'nın teknik ve finansman desteğiyle hayata geçirilen Beyoğlu95 Projesi, 0-3 yaş arası çocukluk gelişiminin önemine dikkat çekmek amacıyla ev ziyareti temelli, İstanbul95 programına bağlı yürütülen bir aile rehberliği programıdır. Proje kapsamında ayrıca 0-3 yaş arası çocuklar ve ailelerine yönelik park ve yeşil alanlar tasarlanırken, gerçekleşecek seminer, konferans ve atölye çalışmaları ile kamuoyunda erken çocukluk ile ilgili farkındalık oluşturulması hedeflenmektedir.